ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σφοδρή σύγκρουση Μαρινάκη, Κωνσταντοπούλου και Γιαννούλη για τις πολεοδομίες στη Βουλή – «Αφήστε τον ρόλο του εισαγγελέα»
Ο Μπόρις Τζόνσον αν και πλέον έχει παραιτηθεί παραμένει πρωθυπουργός της Βρετανίας μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όπου θα τον αντικαταστήσει ο νέος αρχηγός των Τόρις.
Κατά την διάρκεια της τελευταίας του ομιλίας, ο Τζόνσον έλαβε ένα θερμό χειροκρότημα από τους βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος την ολοκλήρωση της σημερινής παρέμβασης του Μπόρις Τζόνσον στην Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την τελευταία του εμφάνιση στην “Ωρα του πρωθυπουργού”.
Τι ανέφερε ο Τζόνσον
“Βοηθήσαμε, βοήθησα, να βγάλουμε αυτήν την χώρα από την πανδημία και να συμβάλουμε στην διάσωση μίας άλλης χώρας από τον βαρβαρισμό. Και, ειλικρινά, αυτά είναι αρκετά για την πορεία. Αποστολή εξετελέσθη σε μεγάλο βαθμό”, είπε.
“Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και hasta la vista, baby”, κατέληξε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.