ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρό μήνυμα Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για θαλάσσιες ζώνες: Οι συμφωνίες οριοθέτησης να συνάπτονται βάσει Διεθνούς Δικαίου
Ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε σήμερα ότι οι εκρήξεις βομβητών, που στοχοθέτησαν μέλη της οργάνωσης Χεζμπολάχ, υποδεικνύουν “έναν σοβαρό κίνδυνο μιας δραματικής κλιμάκωσης στον Λίβανο και πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί αυτή η κλιμάκωση”.
“Προφανώς η λογική του να προκαλέσουν την έκρηξη όλων αυτών των συσκευών είναι να το κάνουν ως ένα προληπτικό πλήγμα πριν από μια ευρείας κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση”, είπε σε δημοσιογράφους.
ital Economics: Γιατί η ανάκαμψη της Ελλάδας θα συνεχιστεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Απώλειες 0,8% για τον CAC 40, σε χαμηλό εξαμήνου – Άλμα 1,12% για τον ισπανικό IBEX 35
- Μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του λιμένα Ηρακλείου και του Αεροδρομίου Κρήτης
- BofA Securities: Σε τραπεζικές καταθέσεις κατευθύνθηκε το μεγαλύτερο μέρος εκροών ύψους 15 δισ. δολαρίων από τα τουρκικά funds
- Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τα 52 χρόνια της στο Γκάζι – «Θα κερδίσουμε ξανά το 2027» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.