ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην περιοχή της Βαλένθια στην Ισπανία», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο X για τις θανατηφόρες πλημμύρες που έπληξαν την Ισπανία.
Deeply saddened by the loss of life and extensive damage caused by the floods in Spain's Valencia region. We extend our sincere condolences to the families of the victims&express our sympathy to everyone affected. #Greece stands in solidarity w/the people & Government of #Spain pic.twitter.com/6lg3NphUCB
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) October 30, 2024
«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες. Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στο λαό και την κυβέρνηση της Ισπανίας», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωζώνη: Άνοδος ΑΕΠ 0,9% το γ’ τρίμηνο – Ποια χώρα κατέγραψε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης
Αλέξανδρος Εξάρχου: Εξασφαλίζουμε υπεραξίες και χρηματιστηριακές αποδόσεις-Μέρισμα από το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.