ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνα: Επιμένει πως η covid-19 ίσως προήλθε από τις ΗΠΑ – Στη δημοσιότητα η «Λευκή Βίβλος» της πανδημίας
Το 50% και πλέον των Γερμανών εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τη διαχείριση από την κυβέρνηση της Άγγελα Μέρκελ της κρίσης του νέου κορονοϊού, παρά την πρόοδο που έχει καταγραφεί στους εμβολιασμούς, τη χαλάρωση των περιορισμών και τη βελτίωση των υγειονομικών δεικτών.
Σε μια δημοσκόπηση, που διεξήχθη από το ινστιτούτο YouGov εκ μέρους του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), το 24% των ερωτηθέντων δηλώνει «πολύ δυσαρεστημένο» και το 30% «αρκετά δυσαρεστημένο» με τις ενέργειες της κυβέρνησης.
Σε αντίθεση, μονάχα ένα 6% δηλώνει «πολύ ικανοποιημένο» και ένα 35% «αρκετά ικανοποιημένο». Το 5% δεν απάντησε, στη δημοσκόπηση με τη συμμετοχή 2.085 ανθρώπων, που διενεργήθηκε το διάστημα μεταξύ 21ης και 24ης Μαΐου.
Τον Μάρτιο, το 65% των Γερμανών εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης και μονάχα ένα 30% δήλωνε ικανοποιημένο.
Μονάχα μεταξύ των υποστηρικτών του κυβερνώντος συντηρητικού συνασπισμού CDU/CSU η ικανοποίηση υπερέχει της δυσαρέσκειας, σε ποσοστό 62% έναντι 36% στην τελευταία δημοσκόπηση.
Αντιθέτως, το 84% των υποστηρικτών της ακροδεξιάς Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) δηλώνει δυσαρεστημένο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μαϊάμι: Ιταλική pole
- Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων: Στο ηλεκτρονικό «δίχτυ» της εφορίας όλα τα ακίνητα το καλοκαίρι – Πώς θα «τρέξει» η διαδικασία
- Ένας αρχηγός υπό διωγμόν, η Ζωή γενίτσαρος, ο αγιογράφος με το μούσι κι ο Στέφανος με τον καημό
- ΡΑΑΕΥ: Εισηγείται την κατάργηση κλιμακίων στις χρεώσεις ρεύματος
