ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Μιλούζη της ανατολικής Γαλλίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την Ελβετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο BFM TV, το επεισόδιο συνέβη κοντά στο δικαστήριο της πόλης. Δύο άνθρωποι που επέβαιναν σε σκούτερ δέχθηκαν πυρά από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε έξω από το δικαστήριο.
Η γαλλική αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας ύποπτος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε όπλο, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.
(Με πληροφορίες από BFM TV)
Διαβάστε επίσης:
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις ΠΕ Σάμου, Ικαρίας και Χίου
Χρήστος Στυλιανίδης από Σάμο: «Είμαστε οι άγρυπνοι φύλακες του Αιγαίου και σώζουμε ζωές»
Φωτιά κοντά στην Ακρόπολη Λίνδου – Εστάλη προειδοποιητικό 112
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα – Τι κατασχέθηκε
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο Γενς Σπαν μετά τις έντονες αντιδράσεις για την παρένθετη μητέρα
- Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων – Ποια είναι η βασική καινοτομία του νέου κύκλου
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.