ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Μιλούζη της ανατολικής Γαλλίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την Ελβετία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο BFM TV, το επεισόδιο συνέβη κοντά στο δικαστήριο της πόλης. Δύο άνθρωποι που επέβαιναν σε σκούτερ δέχθηκαν πυρά από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε έξω από το δικαστήριο.
Η γαλλική αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας ύποπτος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε όπλο, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.
(Με πληροφορίες από BFM TV)
Διαβάστε επίσης:
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις ΠΕ Σάμου, Ικαρίας και Χίου
Χρήστος Στυλιανίδης από Σάμο: «Είμαστε οι άγρυπνοι φύλακες του Αιγαίου και σώζουμε ζωές»
Φωτιά κοντά στην Ακρόπολη Λίνδου – Εστάλη προειδοποιητικό 112
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
