ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό θα ταξιδέψει σήμερα στον Λίβανο, όπως ανέφερε το γραφείο του, καθώς το Ισραήλ εξακολουθεί να πλήττει πολλούς στόχους στη χώρα αυτή.
“Επιβεβαιώνουμε πως ο υπουργός μεταβαίνει στον Λίβανο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να συζητήσει με τις τοπικές αρχές και να παράσχει γαλλική υποστήριξη, ιδιαίτερα ανθρωπιστική υποστήριξη”, ανέφερε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης
Ανασύρθηκε η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ
Ρωσία: Οριστικοποίηση των τροποποιήσεων στο πυρηνικό δόγμα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΙΣ: Πώς να προστατευτούμε από τις εκτεταμένες πυρκαγιές
- Χαλ: Ανακοίνωσε τον Τζολάκη – Υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2031 (Βίντεο)
- Πότε καταβάλλεται το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου από τον e-ΕΦΚΑ
- Επίσκεψη του Ευ. Τουρνά στο Πόρτο Γερμενό – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές της πυρκαγιάς της Δυτικής Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.