ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει διάγγελμα προς το έθνος απόψε στις 20.00, τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας), όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.
Ο Μακρόν και τα κόμματα που τον στηρίζουν έχασαν την απόλυτη πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση, στις εκλογές της Κυριακής και προσπαθούν να βρουν συμμάχους ώστε να υλοποιήσουν την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης.
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει δημοσίως το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών.
Διαβάστε επίσης:
Γαλλία: «Ο Μακρόν μου πρότεινε να συγκυβερνήσουμε» αποκαλύπτει η Λεπέν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Το πάρτι στις τράπεζες, το νέο υψηλό της Optima, το απότομο γύρισμα του ΑΔΜΗΕ
- Μαρινάκης για «σπόντες» Γεωργιάδη κατά Δένδια: «Κανείς δεν έλειπε αδικαιολόγητα από την εκδήλωση της ΝΔ»
- Πασίγνωστοι trappers, μοντέλα, πρώην παίκτες ριάλιτι και αθλητές οι 18 influencers που ελέγχονται για προώθηση παράνομου τζόγου
- EuroLeague: Ανατέθηκε στο ΔΣ να καταθέσει μια τελική εισήγηση για τα franchise
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.