ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια «ιστορική στιγμή για την Ευρώπη που πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε σήμερα η Γαλλίδα υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Φλοράνς Παρλί, προσθέτοντας ότι «η Ευρώπη είτε θα τον αντιμετωπίσει, είτε θα εξαφανιστεί».
«Με τα ισχυρά μέτρα που ελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες σε ενότητα, το αντιμετωπίζουμε και η Γαλλία θα συνεχίσει να διαδραματίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την ευρωπαϊκή δράση», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας απαγόρευσε πληρωμές κουπονιών σε ξένους κατόχους ομολόγων σε ρούβλι
Στην Αθήνα έφτασαν 50 Έλληνες ομογενείς από την Ουκρανία
Επιχείρηση απομάκρυνσης Ελλήνων από τη Μαριούπολη το πρωί της Τετάρτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια είναι η δικηγορική εταιρεία με… AI αντί για δικηγόρους που κέρδισε την πρώτη της δίκη
- Σε ύφεση και χωρίς ενεργά μέτωπα οι πυρκαγιές σε Πέτρα Βοιωτίας και Σπαθάρι Ευβοίας
- Porsche: Σκέψεις για μεταφορά της παραγωγής του Cayenne στη Λειψία – Σε κίνδυνο 3.900 θέσεις εργασίας
- Αυστραλία: Διπλασιάζει τα πρόστιμα στις πλατφόρμες social media για παραβίαση της απαγόρευσης σε ανήλικους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.