ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προς αναστολή οδηγείται η διαδικασία έγκρισης της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ–ΗΠΑ που είχε επιτευχθεί τον Ιούλιο, σύμφωνα με πηγές κοντά στην επιτροπή διεθνούς εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου που επικαλείται το BBC.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχετική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο το απόγευμα στο Στρασβούργο.
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, στη Σκωτία. Προέβλεπε τη μείωση των αμερικανικών δασμών σε όλες τις εισαγωγές από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο 15%, εξέλιξη που τότε είχε θεωρηθεί θετική, δεδομένων των απειλών Αμερικανού προέδρου για επιβολή δασμών έως και 30%.
Διαβάστε επίσης:
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ανάρτηση για το δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο
Ανδρουλάκης: «Αδιανόητες οι ακροβασίες του Μαρινάκη» – Στις 27-29 Μαρτίου το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΕΑ: Μόνιμη παθογένεια οι διακοπές ρεύματος – Απαιτούνται θεσμικές λύσεις τώρα
- Μελέτη Alpha Bank: Η στεγαστική κρίση, ο σφυγμός της αγοράς και το «ελληνικό παράδοξο»
- Η Kraft Heinz «παγώνει» το σχέδιο διάσπασης – Πτώση 5% για τη μετοχή
- Τράπεζα Ηπείρου: Βασικός μέτοχος ο Πήτερ Νομικός – Εγκρίθηκε ΑΜΚ 30 εκ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.