• Διεθνής πολιτική

    Ερντογάν: Θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές μια Τουρκία μεγαλύτερη

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


    «Αν αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, η ζωή σε αυτή την πατρίδα θα είναι σύντομη», δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των δημοτικών εκλογών .

    Όπως μεταδίδει ο Αnt1, σε ομιλία του στην Ισπάρτα στη νοτιοδυτική Τουρκία, ο Ερντογάν είπε:

    «Πίσω από κάθε σφραγίδα που έβαλαν οι Σελτζούκοι, οι Οθωμανοί και η Δημοκρατία της Τουρκίας σε αυτά τα εδάφη, και πίσω από κάθε έργο που μας εμπιστεύτηκαν ως κληρονομιά, υπάρχει ένας τόσο δύσκολος αγώνας.

    Αν προσπαθήσουμε να αρκεστούμε σε αυτά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας, η ζωή μας σε αυτή την πατρίδα θα είναι σύντομη. Θα συνεχίσουμε προσθέτοντας συνεχώς όλο και περισσότερα σε αυτήν, πιο όμορφα και καλύτερα, ώστε να μπορέσουμε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δόθηκε. Θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές μια Τουρκία μεγαλύτερη, ισχυρότερη και πλουσιότερη, ώστε να μπορέσουν να βάλουν τον πήχη ψηλότερα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Ανέφερε ακόμα ότι η χώρα του είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στην τεχνολογία αεροσκαφών. «Με το μαχητικό μας αεροσκάφος KAAN, γίναμε μία από τις τέσσερις χώρες στον κόσμο που μπορούν να κατασκευάσουν αεροσκάφη 5ης γενιάς» σημείωσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Μελόνι: Θύμα deepfake πορνό – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και ζητά αποζημίωση 

    Ιρλανδία: Ξαφνική παραίτηση του πρωθυπουργού – «Δεν είμαι ο καλύτερος για αυτή τη δουλειά»

    Ρωσία: Ένας νεκρός από ουκρανικό πλήγμα στο Μπέλγκοροντ



    ΣΧΟΛΙΑ