ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή του για την προώθηση του τουρκικού αιτήματος από τις ΗΠΑ για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών F-16 εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση τπυ Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: “Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που ολοκληρώθηκε θετικά το αίτημά μας για τα F-16, το οποίο επιδιώκαμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εδώ και αρκετό καιρό”.
Υποστήριξε επίσης πως “μετά την άρση των κυρώσεων κατά της χώρας μας, η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο”.
Δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος αναφερόμενος στις νέες μονάδες που εντάχθηκαν στο τουρκικό Ναυτικό.
“Εμείς συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς να δίνουμε σημασία στους επίμονους αντιπάλους. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε τους καρπούς των επενδύσεών μας στην αμυντική βιομηχανία”, είπε μεταξύ άλλων.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μαζικές αποστολές μηνυμάτων από ΑΑΔΕ για την διασύνδεση των POS με τις ταμειακές
Βουλγαρία: Αγνοείται Έλληνας σκιέρ μετά από χιονοστιβάδα
Ζαχαράκη: Αύξηση των αναδοχών παιδιών και των υιοθεσιών μεταξύ 2022 και 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Επιχειρείται να μπει και η Κύπρος στο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι – Δεν θα εγκαταλείψουμε τους Τουρκοκυπρίους
- LinkedIn: Ξεκινά από σήμερα να χρησιμοποιεί δημόσια δεδομένα χρηστών της για εκπαίδευση μοντέλων ΑΙ
- ΔΕΗ: Βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση
- ΟΟΣΑ: Μικρή μείωση των μεταναστευτικών ροών προς τις ανεπτυγμένες χώρες το 2024 καταγράφει έκθεση του