ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πάσχει από πνευμονία και αποφάσισε να ακυρώσει ορισμένες από τις υποχρεώσεις της αυτόν τον μήνα, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Κομισιόν.
«Πάσχει από πνευμονία. Ως αποτέλεσμα, ακύρωσε ορισμένες υποχρεώσεις της για τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένων μιας ομιλίας στη Λισαβόνα και ενός ταξιδιού στο Γκντανσκ», είπε ο Στέφαν ντε Κερσμέκερ.
Διαβάστε επίσης
ΕΕ: Οι ακροδεξιοί της Ευρώπης φέρνουν τα «return hub» – Τον Μάρτιο η παρουσίαση του σχεδίου
ΕΕ: Η Ουγγαρία χάνει κονδύλια 1 δισ. ευρώ λόγω παραβιάσεων του Κράτους Δικαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AMD: Έσοδα-ρεκόρ από τα κέντρα δεδομένων και ισχυρές προβλέψεις – Άλμα 7% για τη μετοχή
- Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: Τι θα γίνει αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν το Κογκρέσο – Τα σχέδιά τους και τα «μπλόκα» του Τραμπ
- Wall Street: Ανάκαμψη για την τεχνολογία και κέρδη για S&P 500 και Nasdaq πριν τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών
- Εκλογές ΗΠΑ: Άρση των περιορισμών στις προειδοποιήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης προς τους εκλογικούς λειτουργούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.