ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ: Οι επιχειρήσεις στο Ιράν θα κρατήσουν ως 2 εβδομάδες – Πώς κατανέμονται οι στόχοι με τις ΗΠΑ
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε τα λείψανα ενός ακόμη ομήρου, τα οποία πρόκειται να παραδώσει σήμερα στο Ισραήλ, “εφόσον οι συνθήκες επί του πεδίου είναι κατάλληλες”.
Η παλαιστινιακή οργάνωση επεσήμανε ότι οποιαδήποτε “κλιμάκωση” από την πλευρά του Ισραήλ “θα περιπλέξει τις επιχειρήσεις έρευνας και ανασκαφής και την ανάκτηση των σορών, γεγονός που θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις” στην παράδοσή τους στο Ισραήλ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Επανέρχεται από τη Δευτέρα ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
Μελόνι: «Η woke κουλτούρα προσπαθεί να χωρίσει Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζιτζικώστας: Οι νέες στρατηγικές της ΕΕ για τη ναυτιλία και τα λιμάνια
- Κίνα: Αποστολή ειδικού απεσταλμένου στη Μέση Ανατολή για «διαμεσολαβητικές προσπάθειες»
- ΕΕ: Πιέσεις προς εταίρους για να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό των 30 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία
- Κάρπαθος: Κατέφτασαν οι πύραυλοι Patriot – Δείτε βίντεο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.