ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η λειτουργία του Βρετανικού Κοινοβουλίου θα ανασταλεί σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, από τη λήξη των εργασιών και για πέντε εβδομάδες έως τις 14 Οκτωβρίου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
Σήμερα αναμένεται να ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα αποτρέπει την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου χωρίς συμφωνία, αναγκάζοντας τον Τζόνσον να ζητήσει αναβολή της εξόδου, αλλά ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα ζητήσει παράταση της προθεσμίας.
Ο πρωθυπουργός δεν θα εγκρίνει άλλες άσκοπες καθυστερήσεις στο Brexit, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, και οι βουλευτές θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών που θα ζητήσει αργότερα σήμερα ο Τζόνσον προκειμένου να επιλυθεί το θέμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.