ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν διαβεβαίωσε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει δει μέχρι σήμερα να κάνει η Ρωσία κάποια ενέργεια που να υποδηλώνει ότι η Μόσχα εξετάζει τη χρήση πυρηνικών όπλων μολονότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μιλάει συχνά για την πιθανότητα αυτή.
«Εξετάζουμε πολύ προσεκτικά για να δούμε εάν η Ρωσία κάνει όντως κάτι που να υποδηλώνει ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει να κάνει κάποια ενέργεια», είπε ο Μπλίνκεν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον.
Διαβάστε επίσης:
Νέες κυρώσεις στην διοικήτρια της Τράπεζας της Ρωσίας από ΗΠΑ και Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
