ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ζαν Μαρί Λεπέν, που πέθανε σήμερα, «ήταν μια φυσιογνωμία της γαλλικής πολιτικής ζωής», πέρα από την «πολεμική που ήταν το όπλο που προτιμούσε και τις απαραίτητες αντιπαραθέσεις στην ουσία», δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού.
«Ήξερε κάποιος, πολεμώντας τον, τι πολεμιστής ήταν», πρόσθεσε ο Μπαϊρού στο X.
Au-delà des polémiques qui étaient son arme préférée et des affrontements nécessaires sur le fond, JM Le Pen aura été une figure de la vie politique française. On savait, en le combattant, quel combattant il était.
— François Bayrou (@bayrou) January 7, 2025
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Δεν αποκλείω την χρήση βίας για Παναμά και Γροιλανδία – Ο κόλπος του Μεξικού θ’ αλλάξει όνομα
Πέθανε ο Ζαν-Μαρί Λεπέν σε ηλικία 96 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UniCredit: Ρεκόρ κερδών στο α’ τρίμηνο πριν από τη «μάχη» για την Commerzbank
- Νέο πακέτο 200 εκατ. ευρώ για την ενέργεια ετοιμάζει η κυβέρνηση – Fuel Pass, επιδότηση καυσίμων και Power Pass τα μέτρα που εξετάζονται
- Met Gala 2026: Η Kendall Jenner ως σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, Ideal Holdings, Intracom, Motor Oil
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.