ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως η Ρωσία θα βρεθεί αντιμέτωπη με «ταχείες και σοβαρές συνέπειες» από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, εάν η Μόσχα επιτεθεί στην Ουκρανία, όμως άφησε, επίσης, ανοικτή την οδό της διπλωματίας, υπονοώντας το ενδεχόμενο διαλόγου.
«Εάν η Ρωσία είναι ειλικρινής στο να απευθυνθεί στις ανησυχίες μας για την ασφάλεια μέσω του διαλόγου, οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί μας και οι εταίροι μας θα συνεχίσουν να εμπλέκονται καλή τη πίστει», αναφέρει ο Μπάιντεν σε μια ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.
«Εάν, αντιθέτως, η Ρωσία επιλέξει να εγκαταλείψει τη διπλωματία και να επιτεθεί εναντίον της Ουκρανίας, η Ρωσία θα φέρει την ευθύνη και θα βρεθεί αντιμέτωπη με ταχείες και σοβαρές συνέπειες».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG: Το 29th HR Symposium – η Μεγάλη Γιορτή του HR στην Ελλάδα – έρχεται στις 4 Μαρτίου και θα συγκεντρώσει όλους τους ηγέτες του Ανθρώπινου Δυναμικού
- Συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων με τον κλάδο της Ναυτιλίας
- Στα ύψη τα καύσιμα: Νέο κύμα ανατιμήσεων σε αμόλυβδη και πετρέλαιο κίνησης
- Η Ιωάννα Προκοπίου ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής του Νηογνώμονα Lloyd’s Register
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.