ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενέκρινε τη χορήγηση βοήθειας από το ομοσπονδιακό κράτος στη Νέα Υόρκη, μετά την ακραία χιονοθύελλα η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 27 ανθρώπους μόνο στην περιοχή της πόλης Μπάφαλο, της δεύτερης μεγαλύτερης της πολιτείας, και άφησε δεκάδες χιλιάδες κατοίκους χωρίς ρεύμα, αναφέρει δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος.
O απολογισμός των θυμάτων της «χιονοθύελλας του αιώνα» ανερχόταν σε τουλάχιστον 49 νεκρούς ως χθες Δευτέρα το βράδυ κι εκφράζονται φόβοι πως θα αυξηθεί περαιτέρω.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Η κατάσταση στο μέτωπο είναι «δύσκολη και επώδυνη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο Στάρμερ σταθμίζει τις «πολιτικές πραγματικότητες», λέει ο υπουργός Επιχειρήσεων Πίτερ Κάιλ
- Βανς: Οι συνομιλίες στην Ελβετία μπορούν να αλλάξουν μόνιμα τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή
- Το πετρέλαιο συνεχίζει να ρέει μέσω των Στενών του Ορμούζ, παρά τον ισχυρισμό του Ιράν ότι τα έχει κλείσει
- Αναχώρησε από τη Ραφήνα το «Hyperspeed Jet 4»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.