• Διεθνής πολιτική

    «Άστεγος» ο πρίγκιπας Χάρι – Πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι


    Ο πρίγκιπας Χάρι «θα δεχόταν ευχαρίστως» μια επανένωση με τον αδερφό του Ουίλιαμ, αντ’ αυτού «πέρασε μια νύχτα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου» γράφει ο βρετανικός Τύπος.

    Ο μικρότερος γιος του βασιλιά έφυγε από το Λος Άντζελες χωρίς να χάσει χρόνο, μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση του καρκίνου του πατέρα του, ο οποίος ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης του προστάτη στην οποία υποβλήθηκε, πριν από περίπου 10 ημέρες.

    Ο Χάρι εθεάθη το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη άφιξη του στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

    «Ο Χάρι δεν πέρασε τη νύχτα σε κάποια βασιλική κατοικία, είναι ουσιαστικά άστεγος στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την έξωσή του από την Έπαυλη Φρόγκμορ πέρυσι, και πιστεύεται ότι μπορεί να έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο» σημειώνεται στο δημοσίευμα.

    Πάντως, ο Χάρι δεν αναμένεται να παραμείνει για πολύ στο Λονδίνο. Πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους.

    Πηγές κοντά στον 39χρονο Δούκα του Σάσεξ δήλωσαν ότι θα «δεχόταν ευχαρίστως» την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αδερφό του, με μια από τις πηγές να προσθέτει: «Ο κύριος λόγος του ταξιδιού του δούκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν να επισκεφτεί τον πατέρα του. Αν υπήρχε η ευκαιρία να δει τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τότε ο δούκας θα το είχε δεχτεί ευχαρίστως».

    Χάρι - Ουίλιαμ
    Χάρι – Ουίλιαμ

    Αν και στην ατζέντα των δυο αδερφών δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση κατά τη διάρκεια της παραμονής του Χάρι στη Βρετανία, ο κοινός τους φίλος Μαρκ Ντάιερ – θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «γέφυρα» μεταξύ των αδερφών για να κάνουν την πρώτη επαφή, σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

    Σημειώνεται ότι ο Ουίλιαμ αυτή την περίοδο είναι επικεντρωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στην κοιλιακή χώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη δημοσίως για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο

    Η επίσκεψη του Χάρι ξαναγεννά την ελπίδα για μια βασιλική συμφιλίωση

    Στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι μετά την ανακοίνωση του Καρόλου Γ’ για τον καρκίνο



    ΣΧΟΛΙΑ