ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ακροδεξιό κόμμα FPÖ βγαίνει πρώτο στις ευρωεκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στην Αυστρία, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις εξόδου που έδωσαν στη δημοσιότητα τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) φέρεται να λαμβάνει το 27% των ψήφων, ποσοστό που το αναδεικνύει στη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της χώρας των Άλπεων για πρώτη φορά.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Σιγή ιχθύος από Λευκό Οίκο για το αν ο Μπάιντεν συναντήσει τον Νετανιάχου στην Ουάσινγκτον
Ευρωεκλογές 2024: Στο 32,9% το ποσοστό συμμετοχής – Προδιαγράφεται μεγάλη αποχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Υποστηρίζει ότι χτύπησε βάσεις με Αμερικανούς στρατιώτες στην Ιορδανία
- Αναλυτές για ΔΑΑ: Ισχυρά μερίσματα, αλλά ουδέτερη στάση από τους οίκους
- Ισραήλ: Ακατανόητη η απαγόρευση πρόσβασης του Λατίνου Πατριάρχη στον Πανάγιο Τάφο λέει ο Αμερικανός πρέσβης
- Λίβανος: Διαδικτυακά τα μαθήματα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού μετά τις απειλές του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.