ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές στην Αυστρία για την ανάδειξη του νέου κοινοβουλίου όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ, επιτρέποντας στο τρέχον κοινοβούλιο να ολοκληρώσει την πενταετή θητεία του, όπως αναμενόταν ευρέως.
«Στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, θα οριστεί η 29η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για το Εθνικό Κοινοβούλιο», έγραψε ο Νεχάμερ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ, αναφερόμενος στην Κάτω Βουλή της χώρας.
In der morgigen Sitzung des Ministerrates wird der 29. September als Termin für die Nationalratswahlen fixiert.https://t.co/DB9FRTTRYJ
— Karl Nehammer (@karlnehammer) June 11, 2024
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Οι βασικές θέσεις του μανιφέστου των Συντηρητικών ενόψει των βουλευτικών εκλογών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα απασχόλησης – 100% επιδότηση μισθού και εισφορών για 12 μήνες
- Μαρινάκης: Πάνω από 563.000 νέες θέσεις εργασίας το 2019-2025 – Πλήρης απασχόληση 78,5% το 2025
- Βρετανία: Παραιτήθηκε από το κυβερνών κόμμα ο Μάντελσον μετά από νέες αποκαλύψεις για τον Έπσταϊν
- Ρήγμα στη Νέα Αριστερά: Αποχωρούν Μπίστης και 9 στελέχη με αιχμές για «πολιτικό εγκλωβισμό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.