ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, αναχωρεί για το Πεκίνο, ύστερα από επίσημη πρόσκληση της κινεζικής κυβέρνησης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση στην Πλατεία Τιεν Αν Μεν και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στο επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν των διεθνών προσκεκλημένων ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Σι Τζινπίνγκ.
Διαβάστε επίσης:
Σλοβακία: Θέλουμε να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις μας με τη Μόσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι ο «οικονομικός πόλεμος» που ανήγγειλαν θα γυρίσει μπούμερανγκ
- Στενό του Ορμούζ: Λιγότερες από 20 διελεύσεις εμπορικών πλοίων το σαββατοκύριακο
- Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Έως 42 βαθμούς η θερμοκρασία
- Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η κυβέρνηση – Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.