ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πιέσεις στους εξωκοινοβουλευτικούς, 2 στρατηγοί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, το φιάσκο της δεξίωσης, τα βιβλία του Στουρνάρα στη Σύρο και το… dress code του Μαξίμου
Μία μικρή κόντρα δημιουργήθηκε μεταξύ του πρώην Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του νυν του ίδιου χαρτοφυλακίου, Γιώργου Γεραπετρίτη, κατά την διάρκεια του συνεδρίου του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών με τίτλο «Μεταπολίτευση 1974-2024: 50 χρόνια ελληνική εξωτερική πολιτική».
Ο κ. Κοτζιάς επέκρινε την πολιτική του νυν Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, υποστηρίζοντας ότι η ικανοποίησή του για την εξωτερική πολιτική της χώρας δεν αφήνει περιθώρια για «κριτική και αυτοκριτική».
Συγκεκριμένα ο κ. Κοτζιάς είπε «Θα έλεγα ότι δεν το κάνετε από κακή προαίρεση, αλλά από έλλειψη πείρας; Από έλλειψη γνώσης στο πρόβλημα;», με τον κ. Γεραπετρίτη να διαμαρτύρεται, φωνάζοντας «έλεος, έλεος», υπό τα χαμόγελα του Ευάγγελου Βενιζέλου, που καθόταν δίπλα.
Διαβάστε επίσης
Αγαπηδάκη: Συνολική αύξηση της χρηματοδότησης για την υγεία, σε σχέση με πέρσι, κατά 20%
Σκληρή ομιλία Σαμαρά: Πλήρης εγκατάλειψη της εξωτερικής πολιτικής- Θα παραμείνω ενεργός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Αντίστροφη μέτρηση για τα επιτόκια – Το κρίσιμο δίλημμα του Γουόρς και το σενάριο αύξησης-έκπληξης
- ΟΝΥΞ: Bridge finance 7,8 εκατ. ευρώ από την CrediaBank για τα έργα στη Χαλκιδική
- Μητσοτάκης από Λέρο: Χωρίς ασφάλεια και σταθερότητα δεν μπορεί να υπάρχει καμία οικονομική ανάπτυξη, οι ακρίτες το γνωρίζουν
- ΝΑΤΟ: Προφυλακισμένη ασκούμενη στο SHAPE για κατασκοπεία υπέρ τρίτης χώρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.