ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεύμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη, παρέθεσαν το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ. Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατά το γεύμα τονίστηκε, επίσης, ότι η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελούν πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως υπεύθυνες δυνάμεις προσηλωμένες στο Διεθνές Δίκαιο και στους κανόνες που απορρέουν από αυτό.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την στήριξή του σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Tο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής διευρύνεται μέσα στο 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 1ο Θεματικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αργολίδος
- Πιερρακάκης: Στο Λουξεμβούργο για Eurogroup και ECOFIN – Ενέργεια, επενδύσεις και ανταγωνιστικότητα στο επίκεντρο
- Στα άκρα η κόντρα ΕΕ – Κίνας από το εμπορικό έλλειμα $1 δισ. την ημέρα – Απειλές με φόντο αυτοκίνητα και σπάνιες γαίες
- Υπουργείο Εργασίας: Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου για εργοδότες και εργαζόμενους σχετικά με το μισθολογικό χάσμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.