ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Λαρς Κλινγκμπάιλ, είναι «πεπεισμένος ότι θα συνεχίσει την πολύ καλή συνεργασία με τους Έλληνες συναδέλφους του και στο Eurogroup», δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, αναφερόμενη στην εκλογή του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακάκη, ως επικεφαλής του Eurogroup.
Όπως τόνισε, ο κ. Κλινγκμπάιλ ήδη χθες «συνεχάρη θερμά» τον Έλληνα ομόλογό του για την εκλογή του και τόνισε πως οι δύο τους μοιράζονται τους ίδιους στόχους, «να ενισχύσουν την Ευρώπη και να την καταστήσουν περισσότερο ανταγωνιστική».
Εξάλλου, ο Γερμανός υπουργός είχε ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει τον Πιερρακάκη πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής του Eurogroup.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανικός Τύπος για εκλογή Πιερρακάκη: Αναγνώριση της ελληνικής προόδου
Κώτσηρας: Εθνική επιτυχία η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Νέα παράταση στις αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό λόγω προβλημάτων στην πλατφόρμα – Η καταληκτική ημερομηνία
- Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη
- Αναπτυξιακός νόμος: 3 νέες προκηρύξεις για ενίσχυση επενδύσεων – Ποιους κλάδους αφορούν
- Άκης Σκέρτσος: Ο εξωραϊσμός του παρελθόντος και το στρατηγικό αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.