ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλωματικές πηγές: Το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας» δεν συμβάλλει στα ήρεμα νερά – Τι αναφέρει ο Γεραπετρίτης
«Όταν οι Κασσάνδρες έλεγαν ότι βάζουμε τρίτες χώρες μη κοινοτικές στα ευρωπαϊκά αμυντικά συστήματα η μεγάλη διάψευση από την Ελλάδα. Η Ελλάδα Μόνη της κατάφερε και έθεσε έναν όρο στη συμμετοχή στα αμυντικά προγράμματα:καμία χώρα η οποία απειλεί κράτος μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης. Καμία χώρα δε θα μπει στα ευρωπαϊκά συστήματα ή δε μόνο αν σέβεται την κυριαρχία και τα δικαιώματα όλων των κρατών και της ένωσης», είπε αρχικά ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στο συνέδριο της ΝΔ.
Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε:«Η παράσταση ισχύος της Ελλάδος δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή από ότι είναι σήμερα. Επιπλέον μέσα σε όλα αυτά φροντίζουμε και για την ισχύ της χώρας.
Φροντίζουμε έτσι ώστε η δύναμη της χώρας να λέγεται και να φαίνεται από όλους. Η Ελλάδα δείχνει τη δύναμη της παντού.
Αυτό που διακρίνει εμάς την κυβέρνηση την παράταξη τα μέλη της παράταξης είναι ο ανιδιοτελής και υπεύθυνος πατριωτισμός. Όταν ο κόσμος ολόκληρος, όταν τα δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο στέκονται απέναντι στην Ελλάδα και όταν όλοι οι υπόλοιποι οι λιγότεροι φίλοι μας μας φτάνουν για τις επιτυχίες αυτές εμείς γνωρίζουμε τη δύναμή μας. Και σε εκείνους οι οποίοι αμφισβητούν με το γνωστό πολιτικό μηδενισμό αυτές τις επιτυχίες εμείς λέμε ένα ο υπεύθυνος πατριωτισμός είναι η ψυχή της παράταξης αυτής και όχι τα ευχολόγια και όχι οι ανέξοδες κορώνες.
Ρωτάω ένα και μόνο ένα: ποιον θέλω να καθίσει πίσω από την ελληνική σημαία και να υποστηρίξει τα ελληνικά δίκαια δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;».
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Ο πυρσός είναι οι κοινές μας ιδέες, ο πυρσός είναι το «εμείς» πάνω από το «εγώ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Η ψυχή της Νέας Δημοκρατίας ανήκει στην ίδια
- ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που πουλούσε πλαστά φάρμακα και συμπληρώματα στην ΕΕ – Στα 240 εκατ. ευρώ ο τζίρος
- Κίνα: «Προκαταρκτικές» οι εμπορικές συμφωνίες ΗΠΑ – Κίνας
- Αναλυτές για ΔΕΗ: Τιμές στόχοι έως €26,70 και νέο στοίχημα το σχέδιο των €24 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.