ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη είδηση για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου, οι 2 εκπλήξεις του Κ.Μ., ποιος τάραξε τον Γεραπετρίτη και ποιος θέλει την Αφροδίτη πρωθυπουργό
«Η αποφασιστικότητα μας είναι δεδομένη» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας τη νέα πρόκληση της Τουρκίας με τη NAVTEX ανοιχτά του Καστελόριζου.
Ο κ. Γεραπετρίτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι σε πλήρη πολιτική και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Η Αθήνα είναι απολύτως έτοιμη να προχωρήσει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο, είπε και πρόσθεσε ότι η Άγκυρα υποχωρεί προσχηματικά, καθώς βλέπει ότι δεν μπορεί να πετύχει τους σκοπούς της.
Η Άγκυρα συνεχίζοντας τις τακτικές της πρόκλησης και απάντησε στην υπογραφή του μνημονίου Ελλάδας – Αιγύπτου με με την έκδοση νέας NAVTEX για έρευνες ανοιχτά του Καστελοριζου από σήμερα 10 Αυγούστου έως τις 23 του μήνα.
Στην Αθήνα συνεκλήθη εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, που συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
