ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Εγκαινίασε τον πρώτο προσομοιωτή λαπαροσκοπικής χειρουργικής στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Απάντηση μέσω ανάρτησης στα social media έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΙ, επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Υγείας για την αθώωση της πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, η οποία απαλάχθηκε από τον πειθαρχικό έλεγχο που είχε ξεκινήσει εναντίον της για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και επέστρεψε στον Πειραιά ως προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών.
Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε από τον κ. Γεωργιάδη να εμφανίσει την αθώωση της εισαγελέως αλλιώς θα είναι «κοινός πολιτικός απατεώνας».
«Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται δημόσια ότι υπάρχει δικαστική απόφαση που αθωώνει την πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου, σε βάρος μου και των υπολοίπων θυμάτων των υποκλοπών όπως ήταν η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Προσβάλει την αξιοπρέπεια εμού και των υπολοίπων θυμάτων του σκανδάλου, γιατί δεν υπάρχει τέτοια απόφαση από κανένα δικαστήριο. Αν δεν εμφανίσει τη δικαστική απόφαση, είναι κοινός πολιτικός απατεώνας. Είναι πολύ άσχημο για μια υπόθεση που η δικαιοσύνη παίζει ακόμη καθυστερήσεις και δεν έχουν κληθεί ως μάρτυρες βασικοί πρωταγωνιστές της υπόθεσης» τόνισε.
Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αναφέρεται στην απαλλαγή της κ. Βλάχου.
«Ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν λίγο στις Ειδήσεις του ΣΚΑΙ με χαρακτήρισε ως ”πολιτικό απατεώνα” διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση. Ιδού. Και στην συνέχεια μου επιτέθηκε για την φωτό από το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο ασθενής… δηλ τα έβαλε όχι με μένα αλλά με τον ασθενή. Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο @androulakisnick πριν λίγο στις Ειδήσεις του @skaigr με χαρακτήρισε ως «πολιτικό απατεώνα» διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση. Ιδού: https://t.co/5mFOPffdSn και στην…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 14, 2024
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές με αυξημένα ποσοστά
Βερβεσός: Ικανοποίηση για την ψήφιση του Νομοσχεδίου επέκτασης της Δικηγορικής ύλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποτονική ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο – Νέα πίεση στον Κιρ Στάρμερ
- Yπερταμείο: Ο μετασχηματισμός των θυγατρικών στο χαρτοφυλάκιο των €12 δισ.
- Αριστοτέλης Παντελιάδης: Κάποιες αλυσίδες super market θα σταματήσουν να υπάρχουν – Δίνουν αγώνα για την επιβίωσή τους
- Γεραπετρίτης για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.