• Πολιτική

    Γεννηματά: Η παρουσία μας στα Εξάρχεια είναι πολιτική πράξη (pic)

    • NewsRoom


    Τα Εξάρχεια επισκέφθηκε αιφνιδίως και χωρίς τηλεοπτικές κάμερες η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μια ημέρα μετά την επιχείρηση-σκούπα της ΕΛΑΣ στην περιοχή.

    Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σε ανάρτησή της στα social media επεσήμανε πως «τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει. Είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν εδώ. Οι έμποροι και οι μαγαζάτορες που δίνουν την δική τους μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Είναι οι άνθρωποι που επιμένουν και την κρατάνε ζωντανή».

    Ακόμα, πρόσθεσε  πως η παρουσία της στην περιοχή συνιστά επιλογή και πολιτική πράξη. «Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, μακριά από δράσεις με φωτογράφους και κάμερες, δουλεύουμε καθημερινά εδώ. Η παρουσία μας εδώ είναι επιλογή, είναι πολιτική πράξη. Μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για πρόσκαιρες εντυπώσεις».

    Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά, για τα Εξάρχεια

    «Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει. Είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν εδώ. Οι έμποροι και οι μαγαζάτορες που δίνουν την δική τους μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Είναι οι άνθρωποι που επιμένουν και την κρατάνε ζωντανή. Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, μακριά από δράσεις με φωτογράφους και κάμερες, δουλεύουμε καθημερινά εδώ. Η παρουσία μας εδώ είναι επιλογή, είναι πολιτική πράξη. Μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για πρόσκαιρες εντυπώσεις».



    ΣΧΟΛΙΑ