ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 10.869 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Γαλλία, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 541 επιπλέον θάνατοι στα νοσοκομεία της χώρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής Υγείας της χώρας Ζερόμ Σαλμόν. Ο αριθμός των θανάτων στα νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 8% από χθες, δήλωσε ο αξιωματούχος υγείας.
Στον νέο απολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι νεκροί σε γηροκομεία και άλλα ιατρικοκοινωνικά ιδρύματα στη χώρα, που δεν μπόρεσαν να καταγραφούν σήμερα εξαιτίας ενός «τεχνικού προβλήματος».
Τα στοιχεία αντιστοιχούν σε πάνω από 30% των συνολικών θανάτων, είπε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Σεβασμός στο δικαίωμα των πολιτών να μετακινούνται ελεύθερα – Το ΠΑΣΟΚ «ντύθηκε» τροχονόμος για να αντιπολιτευτεί
- Μπολσονάρου: Υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση επίμονου λόξυγγα
- ΕΧΑΕ: Νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Ιανουαρίου
- Σάμος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μετά από προσάραξη λέμβου μεταναστών – Σύλληψη 25χρονου διακινητή