ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηγέτης του Ανυπότακτης Γαλλίας, Ζαν-Λυκ Μελανσόν, σχολίασε την επιλογή του Σεμπαστιάν Λεκορνί ως νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Από εδώ και στο εξής, είναι απολύτως το ίδιο όπως πριν».
Επιπλέον, ο Μελανσόν σημείωσε ότι μόνο «η αποχώρηση του Εμανουέλ Μακρόν μπορεί να βάλει τέλος σε αυτή τη θλιβερή κωμωδία περιφρόνησης για το Κοινοβούλιο, τους ψηφοφόρους και την πολιτική ευπρέπεια».
Διαβάστε επίσης:
Οι αναλώσιμοι: Ο κύκλος των χαμένων πρωθυπουργών στα 8 χρόνια Μακρόν
Πιερρακάκης σε Συνομοσπονδία Πολυτέκνων: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Πολιτική αντιπαράθεση για τη φυλάκιση 72χρονου κοσμηματοπώλη που σκότωσε δύο ληστές
- Ιράν: Καταγγέλλει νέα αμερικανική επίθεση σε πετρελαιοφόρο κοντά στη νήσο Χαργκ
- Ρένα Δούρου: Η κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι αναστρέψιμη
- Paramount-Warner Bros: Έως τις 22 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου για την προσφυγή των 12 Πολιτειών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.