ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεγάλο στοίχημα είναι να ελέγξουμε τη φωτιά στην Αττική πριν από το μεσημέρι, γιατί θα δυναμώσουν οι άνεμοι, τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, η φωτιά που καίει βόρεια της Αττικής είναι υψηλής θερμικότητας, δεν μπορεί κανείς με κανένα λάστιχο να κάνει κάτι.
«Χρειάζονται επίγεια και εναέρια μέσα, που θεωρώ ότι θα κάνουν τη διαφορά. Μεγάλο στοίχημα να ελέγξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μέτωπο της φωτιάς πριν το μεσημέρι, που απ’ ό,τι φαίνεται θα υπάρχει ενδυνάμωση των ανέμων», τόνισε μέσω ΣΚΑΪ ο κ. Πατούλης.
«Όσες εναέριες δυνάμεις υπάρχουν θα πρέπει να μπουν στη μάχη», επισήμανε ο κ. Πατούλης.
«Η φωτιά είναι υψηλής θερμικότητας, δεν μπορεί κανείς με κανένα λάστιχο να σώσει… κι αν φτάσει (η φωτιά) στο σπίτι του να ακούσει τις οδηγίες», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.
Σημειώνεται ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν, σήμερα η διέλευση από την Αττική Οδό γίνεται χωρίς διόδια, ενώ η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας είναι κλειστή επ’ αόριστον.
Διαβάστε επίσης:
Πύρινος εφιάλτης στην Αττική: Εστίες σε τρία μέτωπα – Στη μάχη επίγεια και εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπρατάκος: Ανακούφιση τώρα, ανταγωνιστικότητα για το αύριο
- Από τις απειλές και τα τελεσίγραφα στην «κωλοτούμπα»: Γιατί έκανε πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ – Τι λέει BBC και Skynews
- EasyJet: Ο CEO προειδοποιεί για υψηλότερες τιμές στα εισιτήρια προς το τέλος του καλοκαιριού
- ΕΒΕΠ: Άμεσα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης με τα τέσσερα μέτρα στήριξης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.