ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη” σημειώνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.
Όπως υπογραμμίζει: “Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη. Μαχητής μέσα απο το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας. Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981. Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη , βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του , την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα”.
Η κ. Γεννηματά εκφράζει “ειλικρινή συλληπητηρια στην οικογένεια του.”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξελίσσονται παρέχοντας το αγαθό της ασφάλειας στον Ελληνισμό
- Τασούλας: Μονιασμένοι και ενωμένοι ας τιμήσουμε τους αγωνιστές του 1821
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: «Η επένδυση στην Εθνική Άμυνα δεν συνιστά πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.