ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέση ανοιχτά υπέρ της Όλγας Γεροβασίλη έλαβε κατά την τοποθέτησή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης.
Μιλώντας συνήθως σε κρίσιμες στιγμές για το κόμμα, «απέναντί μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη Δεξιά, κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης, εκτιμώντας πως «βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι».
«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» σημείωσε ο πρώην Υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα». «Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης.
Ο ίδιος τόνισε πως «αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες», «θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου Όλγα» προανήγγειλε ο πρώην Υπουργός, γιατί «πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα Η ΕΜΠΕΙΡΊΑ πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά, τα έχει η Όλγα», κατέληξε.
Διαβάστε επίσης
Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές κατά Τσίπρα από τον Μπουρνούς – Ακύρωσε την αποστολή του συνεδρίου
K. Νοτοπούλου: «Θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα όσοι δεν επιθυμούν εκλογές»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. στο α’ τρίμηνο 2026 – Υπέρβαση στόχου
- Βαγγέλης Μαρινάκης (Capital Tankers): Παρέλαβε δύο ακόμη τάνκερ και εξασφάλισε ισχυρή χρηματοδότηση
- Πιερρακάκης από Ουάσινγκτον: «Προχωράμε σε μεταρρυθμίσεις όχι κάθε μήνα, αλλά κάθε εβδομάδα»
- Μαρινάκης: Να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ας αξιολογηθεί και ο Λαζαρίδης και όποιος άλλος για το έργο τους – Έχουμε την αντιπολίτευση της απελπισίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.