• Πολιτική

    Φίλης: «Αναγκαίος διάλογος» η κριτική του στο success story του Αλέξη Τσίπρα

    • NewsRoom
    Νίκος Φίλης. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Νίκος Φίλης. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Μετά τις αντιδράσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη κατά του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη σχετικά με τις απόψεις του δεύτερου για το τέλος εποχής των μνημονίων και το αν θεωρεί success story την πολιτική της κυβέρνησης,ο Νίκος Φίλης επανήλθε με νέα δήλωση του, αναδιατυπώνοντας.

    Αρχικά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε προβεί σε δηλώσεις εναντίον του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Φίλη:

    «Επιτέλους, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν πλέον την αλήθεια. Ότι τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία, καθώς τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση αλλά όχι τα μέτρα. Αλήθεια, όμως. Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το τέταρτο Μνημόνιο όσοι σήκωσαν το χέρι και το ψήφισαν;»

    Ο κος Φίλης δεν άργησε να απαντήσει στον κο Κυρανακη:

    «Είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας,  και των κοινωνικών ανισοτήτων να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να Μσυμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής  με την ευρωπαϊκή οικονομία. Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρά Φίλη κατά Τσίπρα: Τι πανηγυρίζουμε; Τα ερείπια των συντάξεων;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Φίλης: «Δεν συμμερίζομαι το success story»



    ΣΧΟΛΙΑ