ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει υπέρ των αμυντικών δαπανών του προϋπολογισμού, έπειτα από σχετική εισήγηση του προέδρου του, Σωκράτη Φάμελλου, όπως αποφάσισε το προεδρείο της ΚΟ του.
Ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι «έχουμε πλήρη συναίσθηση της συγκυρίας και των ευθυνών που απορρέουν» από την απόαφαση, «παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για τα εξοπλιστικά προγράμματα που σχεδιάζει για το μέλλον η κυβέρνηση, αλλά και για τα σοβαρότατα ελλείμματα που υπάρχουν σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις με ευθύνη της.
» Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ είναι και παραμένει η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σύμφωνα με τη λαϊκή ετυμηγορία. Κρίνουμε κάθε φορά με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και απαιτούμε από την κυβέρνηση, λογοδοσία και διαφάνεια».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κικίλιας: Μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν συμβασιοποιηθεί συνολικά έργα ύψους 1,25 δισ. ευρώ του ΑΙΓΙΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Η αγορά αμφισβητεί πως το σχέδιο Τραμπ θα μειώσει τις προμήθειες ρωσικού πετρελαίου
- Εδιμβούργο: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές έριξαν βαν στον φράχτη του εργοστασίου της Leonardo UK
- Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών
- Πρόεδρος Ράντεφ: Γίνεται σαφέστερο ότι τα δικαιώματα των Βουλγάρων στη Βόρεια Μακεδονία δεν είναι διμερές πρόβλημα
