ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης απείλησε την Έλενα Ακρίτα με δικαστήρια για την ανάρτησή της για το σκάνδαλο της Ομάδας Αλήθειας και επειδή το θράσος παραπάει, ξεκαθαρίζω: Η Ομάδα Αλήθειας αποτελεί παρακρατική ομάδα και παραμάγαζο της ΝΔ των Μητσοτάκη – Γεωργιάδη, το οποίο και με δημόσιο χρήμα λειτουργεί ως μηχανισμός αισχρής προπαγάνδας και δολοφονίας χαρακτήρων των πολιτικών αντιπάλων τους. Ακόμα και των συγγενών θυμάτων των Τεμπών», τονίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.
«Και σαφώς απαιτείται δικαστήριο, αλλά με ελεγχόμενους τα στελέχη της ΝΔ και όσους κάνουν πλυντήριο μαύρου πολιτικού χρήματος για να χρηματοδοτούν με δημόσιο και ιδιωτικό χρήμα την Ομάδα Αλήθειας και άρα παράνομα τη Νέα Δημοκρατία», προσθέτει και καταλήγει:
«Καμία ανοχή! Ως εδώ! Διότι κάποιοι θεωρούν ότι η σοβαρότητα είναι αδυναμία και θα ξεπλυθούν με βάση την παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”».
Διαβάστε επίσης:
Τζιτζικώστας: Αρχές του 2026 θα παρουσιαστεί η πρώτη Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τον Τουρισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς δρούσε η οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες σε όλη τη χώρα με τηλεφωνικές απάτες και κλοπές – 45 συλλήψεις
- ΗΠΑ: Διορία 3 μηνών στη σερβική θυγατρική της Gazprom, NIS, για να βρει αγοραστές
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης επιβεβαίωσαν την κατάσχεση του πλοίου της Columbia Shipmanagement
- Ποινική δίωξη σε 23 μέλη του Ρουβίκωνα για το πανό στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη