• Πολιτική

    Έξαλλος ο Ζουράρις: «Ασχετίλας», «μαξιλάκας» και «αρχοδεξιός» ο Μητσοτάκης!

    • NewsRoom
    Ζουράρις

    Κώστας Ζουράρις


    Με βαρείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις. Ο  βουλευτής, ο οποίος στηρίζει με την ψήφο του την κυβέρνηση αλλά εμφανίζεται να εναντιώνεται στην Συμφωνία των Πρεσπών εμφανίστηκε θιγμένος με τον χαρακτηρισμό «γυρολόγος» και την σκληρή κριτική στο πρόσωπό του για την πρωτοφανής κίνηση να χαρίσει τις ψήφους του στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, παραμένοντας ταυτόχρονα και στην αντιπολίτευση.

    Ο Ζουράρις ανέφερε πως θα κινηθεί δικαστικά έναντι του προέδρου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μαξιλάκα πρόεδρο», «Ο αρχοδεξιός κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει το ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας. Σε τιμή ευκαιρίας σημαίνει ότι χρηματίστηκα», ανέφερε ο «πρόθυμος» βουλευτής. και πρόσθεσε πως «με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται να ζητά ψηφουλάκια για να μην αρθεί η ασυλία του»!

    «Ούτε στο υποπόδιον των ποδών μου δεν μπορεί να συγκριθεί με το έργο μου», πρόσθεσε ο κ. Ζουράρις και συνέχισε «αυτός ο ασχετίλας».

    «Ναι υπήρξα γυρολόγος επί 50 χρόνια στις οκτώ γωνίες των ανέμων σε τέσσερις Ηπείρους από τις πέντε», είπε ο κ. Ζουράρις και πρόσθεσε «και θυμάστε τότε στην πρώτη φάση των μνημονίων που είχαν βγει χιλιάδες Έλληνες σε όλο τον πλανήτη που έλεγαν δεν θα σας εγκαταλείψουμε Ελλάδα, πολλοί από αυτούς ήταν φοιτητές μου τότε. Βεβαίως υπήρξα γυρολόγος», πρόσθεσε και ανέφερε «βεβαίως υπήρξα μαριονέτα κατ’ εικόνα αυτού και καθ’ ομοίωσιν του ελληνικού πολιτισμού».

    Τέλος, είπε «έπεσα σε λογισμό μεγάλο τώρα, εγώ σιχαίνομαι το ΝΑΤΟ ότι είπε το ΚΚΕ είναι σωστά, είναι μία εγκληματική οργάνωση, τυπική. Πώς, όμως, αναρωτήθηκε θα βλάψω το ΝΑΤΟ με την πενιχρή μου ψήφο, πως θα το κάνω με το να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω».

    Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Ζουράρις δέχθηκε τα συγχαρητήρια του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου.



    ΣΧΟΛΙΑ