Λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές στη χώρα μας, διαπιστώθηκε ότι ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής μοίραζε σταυρωμένα ψηφοδέλτια έξω από το εκλογικό τμήμα της Μυρτίσκης.
Τον «τσάκωσαν» να τα μοιράζει σε προαύλιο σχολείου
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) στη Ροδόπη, εντοπίστηκε να να μοιράζει τα σταυρωμένα ευρωψηφοδέλτια στο προαύλιο του σχολείου του ορεινού οικισμού της Μυρτίσκης.
Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα και να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωεκλογές 2024: Έκλεισαν οι κάλπες – Στις 21:00 το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έφτασε στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς (video)
Παράταση για τις αιτήσεις κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ
____________________________________
Ευρωεκλογές 2024: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις (Live update)
Ευρωεκλογές 2024: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.