ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απίστευτη ψαριά με τη σφυρίδα 63 κιλών κάνει τον γύρο τους διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αφού δεν πραγματοποιήθηκε με δίχτυα αλλά με… καλάμι.
Ο συριανός ψαράς κατάφερε να αλιεύσει το τεράστιο ψάρι σε μεγάλο βάθος αποδεικνύοντας στην πράξη πως «καλός ψαράς είναι και ο τυχερός ψαράς» αφού έδωσε μάχη για να το τραβήξει με τα χέρια του.

Χωρίς να το περιμένουν, έπιασαν μια σφυρίδα – βλάχο όπως είναι πιο γνωστό το ψάρι στην γλώσσα των ψαράδων, που ούτε λίγο ούτε πολύ η ζυγαριά έδειξε ότι ζυγίζει 63 κιλά.
Πηγή: cyclades24.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.