• Πολιτική

    Εύα Καϊλη: Η αποδόμηση των αδικημάτων και οι επόμενες κινήσεις

    • NewsRoom

    Εύα Καϊλή


    Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος της Εύας Καϊλή, μετά τη χθεσινή της αποφυλάκιση με βραχιολάκι.

    Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι  η Εύα Καϊλή διαμένει σε μία μικρή μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι στο τεράστιο ακίνητο όπως έγραφαν διάφορα δημοσιεύματα.

    “Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Δημητρακόπουλος.

    Επιπλέον, ο συνήγορος της κας Καϊλή τόνισε ότι βασικότερο στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι δεν υπήρχαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν σπίτι της και ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται  αποδομούνται μέρα με τη μέρα.

    “Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει” είπε.

    Οι επόμενες κινήσεις της Εύας Καϊλή

    Την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού και να βγει το βραχιολάκι καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων, αναμένεται να είναι οι επόμενες κινήσεις της Εύας Καϊλή και των δικηγόρων της.

    Να σημειωθεί δε, ότι οι περιοριστικοί όροι που πρέπει να ακολουθεί η κα. Καϊλή, θα εξετάζονται αρχικά ανά μήνα και έπειτα ανά δίμηνο.

    Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση, ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

    Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος χαρακτήρισε «πολιτικό μύθο ότι η η κυρία Καϊλή χάρασε την πολιτική της ΕΕ για το Κατάρ. Αυτή χαράσσεται από το ευρωπαϊκό συμβούλιο, Σαρλ Μισέλ και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ήθελαν σχέσεις της ΕΕ με το Κατάρ».

    Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για επαφές της Εύας Καϊλή με άλλα κόμματα, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε εξ ονόματος της πελάτισσάς του “Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου”.

    Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος εξέφρασε το παράπονο της κας. Καϊλή για τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, διότι προχώρησαν στη διαγραφή της χωρίς να την ακούσουν, ενώ σχετικά με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι ο κ. Δημητρακόπουλος ανάφερε  «Εγώ πιστεύω ότι ο σύζυγός της είναι η αιτία που έχει περιέλθει στην κατάσταση αυτή».

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν υπέγραψε τον νόμο για την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού



    ΣΧΟΛΙΑ