• Πολιτική

    «Έσταξε μέλι» για την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος

    Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος στο Instagram

    Πάνος Καμμένος


    Ο πρώην υπουργός Άμυνας και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, έκανε μία ενδιαφέρουσα επανεμφάνιση μέσω συνέντευξης σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

    Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, «έσταξε μέλι» για την κυβέρνηση – τουλάχιστον σε ό,τι αφορά θέματα που ανήκαν στην αρμοδιότητα του.

    Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας και για τις φρεγάτες, τονίζοντας φυσικά ότι η συμφωνία είχε προετοιμαστεί επί των ημερών του, ενώ προσέθεσε και ότι έχει σημασία να ψηφιστεί η πενταετής συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ.

    «Όταν τη χειριζόμουν, δεν υπεγράφη τότε, γιατί υπήρχαν αντιδράσεις από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

    Αξιοσημείωτο είναι και ότι ο Πάνος Καμμένος, «ομολόγησε» ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε παραδώσει Τούρκους πολίτες στον Ερντογάν, εν είδη ανταλλαγής για τους στρατιωτικούς Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις Καστανιές από τουρκική περίπολο και κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές.

    Για την συνεργασία του και τη «συγκατοίκηση» – όπως είπε – με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι δεν ήταν το «αναγκαίο κακό», όπως έχει υποστηρίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Εγώ θεωρώ ότι ήταν αναγκαίο καλό οι ΑΝΕΛ, γιατί σταματήσαμε το κακό… Φανταστείτε να υπήρχε στρατόπεδο “Άρης Βελουχιώτης” όπως είχε προτείνει ο κ. Ήσυχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Θα πει «όχι» στην αμυντική συμφωνία – Σε ποια άρθρα ζητά διορθώσεις

    Απάντηση Οικονόμου σε Άγκυρα: Άλλος έχει αναθεωρητικές τάσεις στη γειτονιά μας



    ΣΧΟΛΙΑ