• Πολιτική

    Ερντογάν κατά Κούρδων: Όσοι μιλάνε εκ μέρους των τρομοκρατών θα πάνε στην κόλαση

    • NewsRoom
    Ερντογάν Τουρκία

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


    Νέες απειλές εναντίον των Κούρδων εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ, τους προειδοποίησε πως αν συνεχίσουν τον αγώνα τους «θα καταλήξουν στην κόλαση».

    Κατά την ομιλία του σε οπαδούς του κόμματός του, ο Ερντογάν επιτέθηκε για μια ακόμα φορά κατά του PKK δηλώνοντας πως η Τουρκία θα συνεχίσει τον αγώνα της, «στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχουμε καθορίσει».

    «Ευχαριστούμε κάθε κόμμα που μας υποστηρίζει σε αυτόν τον αγώνα. Σε εκείνους που μιλάνε εκ μέρους τρομοκρατικών οργανώσεων, λέμε ότι θα καταλήξετε στην κόλαση», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

    Πάντως, ο Ερντογάν εμφανίζεται εξοργισμένος από τη στάση των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα των Γάλλων. Μόλις χθες δεν δίστασε να επιτεθεί στην Γαλλία, με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης του Παρισιού και του Εμμανουέλ Μακρόν να δηλώσει τη στήριξή τους στην εγκαθίδρυση του κουρδικού κράτους στη Βόρεια Συρία.

    «Δεν θα μπορέσετε να το εξηγήσετε αυτό. Δεν θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτό το φόβο της τρομοκρατίας … Όσο η Δύση προωθεί αυτούς τους τρομοκράτες, θα βυθιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά το Σάββατο ο Τούρκος πρόεδρος.

    Η Τουρκία εμφανίζεται αποφασισμένη να συνεχίσει τις επιχειρήσεις της στην Συρία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τουρκία ζητά από την ΕΕ να καταδικάσει τον «πολιτικό κωμικό» Πάνο Καμμένο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν κατά Μακρόν: «Γαλλία, υποθάλπεις και στηρίζεις την τρομοκρατία»



    ΣΧΟΛΙΑ