ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς από την ΕΛΑΣ – Έσωσαν άνδρα που ήθελε να βουτήξει από τον 6ο όροφο κτιρίου στον Πειραιά
Για «διαρκείς παλινωδίες» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. κυκλοφορώντας μάλιστα βίντεο με συρραφή σχετικών δηλώσεων της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τίτλο «Ποιος και πότε λέει την αλήθεια;».
Οι διαρκείς παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκαλούν ίλιγγο σε όσους τις παρακολουθούν διαχρονικά.
Σας παραθέτουμε σχετικό βίντεο με δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνος Καμμένος: Διαψεύδει τις φήμες περί αποχώρησής του από την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Τσιρώνης: Καλό όνομα το «Βόρεια Μακεδονία»
ΜΗΞ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Κόκοτας: Η σιωπηλή δοκιμασία, τα 2,5 χρόνια στη ΜΕΘ και το χρονικό της μοιραίας μάχης
- Το μεγαλύτερο δώρο στην Ακροδεξιά είναι να της εκχωρήσεις την πατρίδα
- Motor Oil: Ακόμη ισχυρότερο αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο – Το άλμα κερδών και EBITDA
- Τα σενάρια για φθηνότερο ρεύμα στην ατζέντα Πιερρακάκη – Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.