• Πολιτική

    Επίθεση Πολάκη στην Ελένη Ράικου: «Της πήγα χαρτιά και μας δούλεψε ψιλό γαζί»

    • NewsRoom
    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Επίθεση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην τέως εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου, κατηγορώντας την πως δεν «αξιοποίησε» τα στοιχεία που της προσκόμισε ο ίδιος για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis.

    «Έχω πάει χαρτιά στην εισαγγελία διαφθοράς, στην Κυρία Ράικου και μας δούλεψε ψιλό γαζί. Το λέω έτσι και δημόσια και δεν με νοιάζει. Τρεις φορές είχα πάει», ανέφερε ο κ. Πολάκης, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στην Παλλήνη.

    Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και στις επικρίσεις που δέχθηκε για το “δόγμα Πολάκη”, σύμφωνα με το οποίο για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ της εκλογές θα πρέπει να κλείσει μερικά πρόσωπα φυλακή. «Είχαν εξασφαλίσει αυτοί που κυβερνούσαν ότι δεν θα τιμωρηθούν. Διότι δυστυχώς, κι έχω ακούσει πολλά σχολιανά για το θέμα της παρέμβασης στη δικαιοσύνη, ο Παπαντωνίου είχε 13 χρόνια προανάκριση. Και το είπα μία εβδομάδα πριν τον συλλάβουν και το είπαν “δόγμα Πολάκη”», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

    Ο κ. Πολάκης έκανε παράλληλα λόγο για… “κερατάδες” και για “προδότες”, μιλώντας για τους δανειστές και την αντιπολίτευση.

    «Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτό έχει συμβεί αυτά τα τρία χρόνια, μέσα στα μνημόνια, μέσα στην κακομοιριά. Με αυτούς τους κερατάδες από πάνω μας, με τους άλλους τους προδότες εδώ μέσα να βγαίνουν και να καταγγέλλουν», τόνισε. Μάλιστα όπως υποστήριξε, η αντιπολίτευση κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι παρακαλά το ΔΝΤ να πιέσει για να κοπούν οι συντάξεις.

    Επίσης, ο κ. Πολάκης υπεραμύνθηκε της απόφασης του υπουργείου Υγείας περί αποσύνδεσης της ασφαλιστικής εισφοράς από το υγειονομικό δικαίωμα.

    “Δεν θα μπορέσει καμιά κυβέρνηση στο μέλλον, δεν θα τολμήσει, θα μπει φράγμα από τον λαό εάν το κάνει, -μαύρη ώρα αν έρθει κάτι άλλο”, ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ράικου κατά Τουλουπάκη: Ενας «εμφύλιος» στη Δικαιοσύνη με απρόβλεπτες διαστάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ