• Πολιτική

    Επίθεση ΝΔ στην Κυβέρνηση για τα έκτροπα στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη

    Κεφαλογιάννη

    Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Α’ Αθηνών


    Τις ευθύνες της κυβέρνησης για τα έκτροπα στο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα, καθώς και την είσοδο του οπλισμένου μεγαλομετόχου του δικέφαλου του Βορρά στον αγωνιστικό χώρο, κατήγγειλαν οι βουλευτές της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Ανδριανός και Ιάσωνας Φωτήλας.

    Με αφορμή συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για τον Πολιτισμό η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε: «Οι χθεσινές εικόνες τραυματίζουν για ακόμα μία φορά τη χώρα. Δίνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία καχεκτική Δημοκρατία, με μία κυβέρνηση ανίκανη να εφαρμόσει κανόνες και να εφαρμόσει το κράτος δικαίου».

    Με τη σειρά του ο Γιάννης Ανδριανός κάλεσε την κυβέρνηση να δράσει στοχευμένα για να βγάλει τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό από το τέλμα.

    Ευθύνες στον αρμόδιο υφυπουργό επέρριψε ο κ Ιάσωνας Φωτηλας λέγοντας «ο κ. Βασιλειάδης για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και έναν φίλαθλο που πέταξε ρολό από ταμειακή μηχανή και τραυμάτισε τον προπονητή είχε πει: «από έναν ηλίθιο μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. Εγώ για τα χθεσινά θα πω… από έναν άλλο κύριο (φωτογραφίζει Σαββίδη) – το χαρακτηρισμό το αφήνω στον κ. Βασιλειάδη – μια χώρα κινδυνεύει να χάσει την αξιοπρέπειά της».

    «Όμως η αμετροέπεια που έδειξε ο συγκεκριμένος κύριος χθες δεν είναι τυχαία είναι η ίδια που καθημερινά σχεδόν δείχνουν υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη. Αμετροέπεια και καθεστωτισμός. Αυτό ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στον αρχηγό της ομάδας για τη χθεσινή τους στάση και τα ήθος που έδειξαν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Γεννηματά: Ποιος εμπόδισε τον κύριο Τσίπρα να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» στη Super League: Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον αποφάσισε η κυβέρνηση
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: «Δε με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει»



    ΣΧΟΛΙΑ