• Πολιτική

    Επίθεση ΑΝΕΛ στον Κικίλια για την κριτική στον Καμμένο: «Τα εθνικά θέματα δεν είναι διακοπές στη Μύκονο»

    Μανταλένα Παπαδοπούλου


    Επίθεση με αναφορές στην προσωπική ζωή του τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ για την απουσία του προέδρου των ΑΝΕΛ από μια σειρά κρίσιμων θεμάτων, όπως οι τελευταίες κρίσιμες συσκέψεις στο Μαξίμου για εθνικά ζητήματα, στην διάρκεια των οποίων ο υπουργός Άμυνας ήταν στο εξωτερικό.

    «Λυπούμαστε που ο κ. Κικίλιας δεν μπορεί να κατανοήσει πως τα εθνικά θέματα δεν είναι ούτε παιχνιδάκια προσωπικής προβολής, ούτε ευχάριστες και ανέφελες διακοπές στη Μύκονο», αναφέρει στο σχόλιό της η εκπρόσωπος του κόμματος των ΑΝΕΛ.

    «Δυστυχώς, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ», συνεχίζει η Μανταλένα Παπαδοπούλου, «αντί να λειτουργεί προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων και για τη διαμόρφωση συμπαγούς εθνικής στάσης σε μια περίοδο αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας, επιδίδεται σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και υποκριτικά τηλεοπτικά κηρύγματα. Κρίμα…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κικίλιας: Σε βάρος της χώρας μας όλα τα εθνικά ζητήματα



    ΣΧΟΛΙΑ