• Πολιτική

    Επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Τζαβάρα και Κωνσταντινέα: «Νταηλίκια εδώ με αυτό εδώ το νευρόσπαστο δεν περνάνε»

    • NewsRoom


    Άναψαν, για μια ακόμα φορά, τα αίματα στην Ελληνική Βουλή, με αφορμή αυτή τη φορά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείο Αθλητισμού για την «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού». Πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

    Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Τζαβάρας ζήτησε να πάρει τον λόγο, υποστηρίζοντας πως ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Όπως είπε, σε περίπτωση αντικατάστασης του η Βουλή θα είχε ειδοποιηθεί από την ΝΔ.

    Το αίτημα του κ. Τζαβάρα προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,καθώς νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μιλήσει εκείνη ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος.

    Μεταξύ αυτών που διαμαρτυρήθηκαν, με τρόπο ο οποίος ωστόσο ενόχλησε τον κ. Τζαβάρα, ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει την ομιλία του. «Ποιος γελά εδώ» αντέδρασε τότε ο κ. Τζαβάρας απευθυνόμενος προς  τον Πέτρο Κωνσταντινέα, που βρίσκονταν στα υπουργικά έδρανα. Τότε εκείνος απάντησε κάτι προς τον βουλευτή της ΝΔ, το οποίο όμως δεν καταγράφηκε από τα μικρόφωνα…

    «Σας έχουν φέρει για μπράβο;» αντέδρασε εκ νέου ο Κώστας Τζαβάρας, φανερά εκνευρισμένος. «Μην λες για μένα για ρόπαλα και τσεκούρια, κοίτα τα μούτρα σου στον καθρέπτη»!

    Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα πλην, χωρίς να καταφέρει κάτι.

    «Νταηλίκια εδώ με αυτό εδώ το νευρόσπαστο που κουνά τα χέρια δεν περνάνε. Εμείς είμαστε φιλελεύθεροι δημοκράτες και δεν θα μας στερείσετε το λόγο » συνέχισε έξαλλος ο Κώστας Τζαβάρας.

    «Ηρεμήστε και λύστε μόνοι σας τα εσωκομματικά προβλήματα. Δεν ήμουν στο προεδρείο από την αρχή» σχολίασε η Τασία Χριστοδουλοπούλου λήγοντας το επεισόδιο.



    ΣΧΟΛΙΑ