• What's happening

    Επίσκεψη Obama: Άφωνοι στον Λευκό Οίκο – Γκάφα ολκής με το κόκκινο χαλί

    • NewsRoom
    obama


    Στις 10.30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο το Air Force One και λίγο πριν αποβιβαστεί ο Obama, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση. Ο λόγος; Το κόκκινο χαλί. 

    Λίγο πιο μακριά στρώθηκε το κόκκινο χαλί σε σχέση με την σκάλα από την οποία θα κατέβαινε ο Πλανητάρχης. Το στιγμιότυπο φωτογράφισε ο Pete Souza, ο φωτογράφος που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Obama, τα τελευταία 8 χρόνια.

    Ο Souza έχει φωτογραφίσει τον Αμερικανό πρόεδρο σε πολλές στιγμές της ζωής του από σοβαρές και κρίσιμες έως πιο τρυφερές αλλά και αστείες. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου ήρθε μαζί του στην Ελλάδα, και η πρώτη εικόνα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ήταν από την αναστάτωση που προκλήθηκε όταν το αεροσκάφος του Obama προσγειώθηκε περίπου 1 μέτρο πιο μακριά από το σημείο που είχαν υπολογίσει.

    View this post on Instagram

    Just landed in Greece. iPhone snap.

    A post shared by Pete Souza (archived) (@petesouza44) on

    Οι υπεύθυνοι για την υποδοχή, αρχικά προσπάθησαν να μετακινήσουν το κόκκινο χαλί, αλλά τελικά αποφάσισαν να στρώσουν ένα τμήμα του διαγώνια προκειμένου να πατήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογένεια Obama: Καταραμένη φτώχεια – Αυτό είναι το σπίτι που θα μείνει όταν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Michelle και Barack Obama: Το film μιας αληθινής και παντοτινής αγάπης μέσα από 28 φωτογραφικά στιγμιότυπα

     



    ΣΧΟΛΙΑ