• Πολιτική

    Επίσκεψη Γερουλάνου στο βανδαλισμένο περίπτερο Μπακογιάννη στην Αθήνα: Καμία ανοχή (pic)

    • NewsRoom


    Το προεκλογικό περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που υπέστη βανδαλισμούς από αντιεξουσιαστές το απόγευμα της Τρίτης, επισκέφθηκε ο συνυποψήφιός του, Παύλος Γερουλάνος.

    Με αφορμή τα χυδαία συνθήματα που προσέβαλλαν την μνήμη που Παύλου Μπακογιάννη, αλλά και τις υλικές φθορές που προκάλεσαν στο χώρο «αλληλέγγυοι» στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Παύλος Γερουλάνος πραγματοποίησε συμβολική επίσκεψη στο προεκλογικό περίπτερο της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη, μπροστά στην παλιά Βουλή.

    Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Γερουλάνος επισήμανε ότι «η Αθήνα που εμείς θέλουμε, η Αθήνα της επόμενης μέρας, δεν έχει θέση για οπαδούς της βίας».

    Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο  facebook, προχώρησε σε μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε,  «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας,  μίλησαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει». 



    ΣΧΟΛΙΑ